Entinen brittikentiltä tuttu huippuerotuomari Graham Poll sanoo, että Jose Mourinholle pitäisi lätkäistä jatkuvista raivokohtuksistaan kuuden ottelun toimitsijakielto.

Tuorein tapaus nähtiin viikonloppuna, kun Mourinhon hihat paloivat Paul Pogban saamasta varoituksesta West Hamia vastaan. Tulistunut manageri potkaisi vesipulloa täydellä voimalla teknisellä alueella. Loppupelin Mourinho viettikin katsomon puolella.

– Manchester Unitedin fanit saattavat hyvin nähdä tilanteen siten, että Mourinholle ollaan ankarampia kuin muille, mutta mielestäni hänen tekemisiään on jo liian pitkään painettu villaisella ja unohdettu, Poll kirjoittaa Daily Mailin kolumnissaan.

Mourinho on ajettu kauden aikana kahdesti katsomoon, kerran hän on saanut yhden ottelun pannan ja 65 000 euron sakot. Pollin mielestä nyt tarvitaan järeämpiä toimia.

– Hän on käyttäytynyt todella monta kertaa erittäin epäkunnioittavasti tuomareita kohtaan. Erotuomarit ovat tehneet tehtävänsä hyvin, nyt olisi FA:n vuoro toimia. Kuuden ottelun toimitsijakielto voisi olla hyvä rangaistus ja opettaa Mourinhollekin jotain.