Hollanti pelasi kotonaan eilen, keskiviikkona, 1-1-tasapelin harjoitusottelussa Belgian kanssa. Hollannin leiristä kantautui murheellisia uutisia, kun peräti kolme pelaajaa loukkaantui illan ottelussa.

Tottenhamin hyökkääjä Vincent Janssen loukkasi itsensä ehkä vakavimmin, kun hän löi päänsä ja hänet otettiin vaihtoon jo ottelun 26. minuutilla.

– Vincentin tilanne on todella erilainen. Fysioterapeuttimme kertoi minulle, että kyseessä on aivotärähdys. Hän menetti 20 minuuttia muististaan, eikä tiedä mitä tapahtui, Hollannin päävalmentaja Danny Blind kertoi toimittajille ottelun jälkeen.

Sen lisäksi Hollanti joutui tekemään ottelussa kaksi muutakin vaihtoa loukkaantumisten takia. Ennen Janssenin loukkaantumista, Hollanti vaihtoi kentältä pois Stijn Schaarsin. Toisella puoliajalla vielä Jeremain Lens joutui tulemaan kentältä lihasvamman vuoksi.

Hollannilla on jo entuudestaan ollut jonkin verran loukkaantumisia. Muun muassa tähtipelaaja Arjen Robbenin pelaaminen on ollut kysymysmerkki, vaikka mies onkin maajoukkueryhmän mukana. Hollanti kohtaa ensi sunnuntaina MM-karsinnassa Luxemburgin.

Lähde: Goal