Irlanti haki MM-karsinnoissa täydet pisteet Itävallalta lauantaina maalein 1-0. West Bromwichin keskikenttäpelaaja James McClean iski ottelun ainoan maalin Wienissä.

Irlanti johtaa lohkoa 10 pisteellä voitettuaan kotonaan Georgian ja vieraissa Itävallan lisäksi Moldovan. Serbiasta irlantilaiset hakivat tärkeän vieraspisteen. Serbia on kaksi pistettä perässä, Wales neljä. Itävalta on jäänyt jo kuusi pistettä lohkon kärkipaikasta.

– Olen todella tyytyväinen, että meillä on nyt 10 pistettä kasassa neljästä ottelusta. Mutta MM-kisapaikkaan on matkaa vielä miljoona mailia, sanaili Irlannin päävalmentaja Martin O’Neill BBC:n mukaan.

– Vaikka Itävalta on jo hävinnyt meille ja Serbialle sekä pelannut Walesin kanssa tasan, minulla on vahva tunne, että he ovat edelleen mukana taistelussa kärkipaikoista. Tässä lohkossa tullaan varmasti pelaamaan paljon ristiin, O’Neill sanoi.