© Kuva: Getty Images

Irlantilaislegendalta tylyä tekstiä ManU:lle ja Paul Pogballe: ”Hän ei ymmärrä peliä”

Manchester United oli lähellä ottaa tärkeääkin tärkeämmän voiton Arsenalista viime lauantaina. Viime hetken sulaminen kostautui ja pisteet jaettiin tasan. Irlantilainen mediapersoona ja entinen jalkapallotähti Eamon Dunphy, 71, ei säästellyt sanoissaan puhuessaan ManU:sta.

Arsenal tasoitti ottelun 89. minuutilla. Alex Oxlade Chamberlain antoi oikealta laidalta keskityksen, jonka vaihdosta sisään tullut Olivier Giroud puski varmasti maaliin. Arsenal sai koko ottelun aikana vain tuon yhden kerran pallon David De Gean vartioimaa maalia kohti.

Dunphy antoi ManU:n lepsulle loppuhetkien pelaamiselle kovasti kritiikkiä.

– Se oli virkeä esitys, mutta lopussa he (ManU) antoivat helpon maalin. De Gealla ei ollut mitään tekemistä koko iltapäivänä. Maaliin johtaneessa tilanteessa tultiin kävellen Marcus Rashfordin ohitse, Dunphy arvioi.

Dunphy ei silti kaatanut kaikkea lokaa yksin 19-vuotiaan Rashfordin niskaan, vaan osansa sai myös ennätyshankinta Paul Pogba.

– Pogban olisi pitänyt antaa tukea Rashfordille, mutta häntä ei kiinnostanut. Hän vain seisoi siinä, koska hän ei todellisuudessa ymmärrä peliä, Dunphy sanoi.

Dunphyn mukaan nykyinen manageri Jose Mourinho on saanut Unitedin oikealle raiteille Louis van Gaalin jälkeen, mutta tekemistä silti riittää irlantilaislegendan mukaan.

– Mourinhon tultua, heillä on mennyt paremmin, siitä ei ole epäilystäkään. Mutta heillä on vielä pitkä, pitkä matka siihen, että he aiheuttaisivat ongelmia esimerkiksi Chelsealle, joka pöllytti ManU:a, tai Liverpoolille, jonka uskon pöllyttävän ManU:a milloin tahansa, he pelaavat vastakkain, Dunphy totesi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!