© Kuva: Getty Images

Italialaisjätti antoi päävalmentajalleen potkut!

Italialaisjätti Internazionale on antanut päävalmentajalleen Frank de Boerille potkut. Seura tiedotti asiasta tiistaina. Hollantilaisvalmentaja ehti olla vain reilu pari kuukautta Interin päävalmentajana.

De Boer tuli Interiin, kun entinen valmentaja Roberto Mancini lähti kävelemään juuri ennen kauden alkua.

Ajaxista Interin peräsimeen siirtynyt de Boer ei ole saanut ohjattua perinteistä italialaisseuraa raiteilleen. Inter on Serie A:ssa vasta 12., onnistuttuaan voittamaan vain neljä ottelua 11 pelatusta. Viimeisestä viidestä ottelusta Inter on onnistunut voittamaan vain yhden.

Viimeinen naula de Boerin arkkuun oli viime viikonlopun 1-0-tappio Sampdorialle.

Väliaikaisesti valmennusvastuun hoitaa akatemiajoukkueen valmentaja Stefano Vecchi. Inter kohtaa torstaina Eurooppa-liigan ottelussa Southamptonin.