© Kuva: Getty Images

Juventuksella kaamea loukkaantumiskriisi – haluaa Chelsean maajoukkuepelaajan

Juventuksen puolustuspäässä on käynyt melkoinen harvennus. Ykköskokoonpanon miehistä kokeneet selkärangat Dani Alves ja Leonardo Bonucci ovat sivussa kuukausia. Joukkue haluaakin tammikuun siirtoikkunasta paikkaajia.

La Gazzetta dello Sportin mukaan ykköstähtäin on Chelsean ja Serbian maajoukkueen 32-vuotias Branislav Ivanovic.
Hänellä on puoli vuotta sopimustaan jäljellä, eikä hän saa vakituista peliaikaa manageri Antonio Contelta. Ivanovic on ollut tällä kaudella avauskokoonpanossa vasta kuudessa liigaottelussa. Jos Chelsea haluaa rahastaa hänellä, tammikuu on viimeinen mahdollisuus.

Ivanovic pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana että oikeana puolustajana, mikä sopisi Juventuksen tilanteeseen erinomaisesti. Lisäksi hän olisi pelikelpoinen, kun Mestarien liigan pudotuspelit alkavat, sillä Chelsea ei selviytynyt kilpailuun mukaan lainkaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!