© Kuva: Getty Images

Liverpool kuppaamassa tuttua Valioliigaseuraa – 40 miljoonan hankinnat kyteillä?

The Sunin mukaan Liverpool on kuppaamassa lisää pelaajia Southamptonista.

Tähtäimessä ovat tällä kertaa puolustajat Virgil van Dijk ja Sam McQueen, joihin Liverpool on valmis satsaamaan tammikuussa jopa 40 miljoonaa puntaa, kertoo The Sun.

Topparina operoiva van Dijk ja vasempana pakkina pelaava McQueen saattavat hyvinkin olla ratkaisevia paloja tittelijahdissa, jossa Liverpoolilla on tällä kaudella hyvät mahdollisuudet. Fakta on kuitenkin se, että punaisten puolustus ei ole ollut tarpeeksi pitävä. Se on päästänyt eniten maaleja kärkiseuroista, sillä 12 liigamatsissa omissa on soinut jo 14 kertaa. Esimerkiksi Chelsealla on heilunut oma verkko ainoastaan yhdeksän kertaa.

Liverpoolin ongelmakohta on erityisesti vasemman puolustajan paikka. Nythän James Milner on tavallaan pelannut väärällä pelipaikalla vasempana pakkina eikä ole päässyt käyttämään vahvuuksiaan ylempänä. Kloppilla ei ole enää luottoa Alberto Morenoon kyseisellä pelipaikalla.

Liverpool on haalinut parin viime kesän aikana useita pelaajia Southamptonista. Rahaa on palanut osapuilleen 100 miljoonaa puntaa Sadio Maneen, Dejan Lovreniin, Nathanial Clyneen, Adam Lallanaan ja jo muualle siirtyneeseen Rickie Lambertiin, jotka kaikki ovat siirtyneet Liverpooliin Southamptonista.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!