© Kuva: Getty Images

ManCityn ex-juniorivalmentaja sarjaraiskasi pelaajia – joutui sairaalaan!

Entinen brittiläinen juniorivalmentaja Barry Bennell on parhaillaan jälleen kerran skandaalin kourissa.

Hänet on tuomittu jo useaan kertaan poikien raiskauksista ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uusin kohu nousi viime viikolla, kun useat eri pelaajat kertoivat BBC:n mukaan Bennellin raiskanneen ja käyttäneet heitä seksuaalisesti hyväkseen.

Bennell on työskennellyt Manchester Cityn, Stoken ja Crewen juniorivalmentajana. Vuonna 1994 hän sai neljän vuoden vankeustuomion raiskattuaan pojan harjoitusmatkalla Floridassa. Seuraavan kerran 1998 hän sai yhdeksän vuoden tuomion oltuaan syytteessä peräti 23 pojan hyväksikäytöstä.

Kolmannen kerran hän joutui kiven sisään 2015 tunnustettuaan yhden hyväksikäytön vuodelta 1980. Ja nyt on taas iso kohu päällä, kun useat ex-jalkapalloilijat ovat tulleet esiin ja kertoneet Bennellin käyttäneen heitä hyväksi, kun he olivat lapsia.

Poliisi tutkii useita uusia tapauksia. Bennell on parhaillaan vapaalla jalalla, ja hänet löydettiin perjantaina tajuttomana erään puiston läheisyydestä.

Mies kiidätettiin sairaalaan, missä 62-vuotias Bennell edelleen on.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!