© Kuva: Getty Images

ManU-hylkiö jaksaa yhä olla lojaali: ”Jos minua tarvitaan, annan kaikkeni”

Manchester Unitedin ykkösjoukkueen mukaan harjoituksiin taas noussut Bastian Schweinsteiger jaksaa olla lojaali työnantajaansa kohtaa, vaikka manageri Jose Mourinho hyllytti saksalaistähden alkukaudella.

Schweinsteigerin nosto harjoituksiin oli huhujen mukaan siksi, että 32-vuotias keskikenttäpelaaja pääsisi pelikuntoon, jotta hänet voitaisiin myydä tammikuun siirtoikkunan avauduttua. Schweinsteiger on omien sanojensa mukaan valmis, jos paikka tulee.

– Yritän pitää itseni kunnossa, jos tulee tilanne, että minua tarvitaan. Toivottavasti saisin mahdollisuuden, Schweinsteiger sanoi Eurosportille.

Saksalaistähden lojaalisuus Mourinhoa kohtaan on ihailtavaa. Moni huipputason pelaaja olisi ottanut pahasti nokkiinsa siitä kohtelusta, mitä hän on joutunut sietämään Unitedissa.

– Odotan innolla harjoittelemista joka päivä, ja sitä, että voin harjoitella joukkueen kanssa. En tiedä, saanko mahdollisuuden pelata, mutta toivon niin. Jos minua tarvitaan, annan kaikkeni. Olen valmis, Schweinsteiger sanoi.

Entisen Saksan maajoukkuekapteenin toiveissa olisi jatkaa Manchesterissa, mutta paljon on liikkunut huhuja miehen siirrosta ensi tammikuussa. Schweinsteiger on pelannut viimeksi ManU-paidassa viime maaliskuussa Manchester Cityä vastaan.

– Tunnen yhä olevani hyvässä kunnossa 32-vuotiaana. Haluan ehdottomasti pelata vielä huipputasolla ja totta kai voittaa jotain. Voitimme viime vuonna FA Cupin, joka oli yksi tavoitteistani. Olisi totta kai hienoa pelata Unitedissa Valioliigaa, ja ehkäpä jopa voittaa koko liiga, Schweinsteiger sanoi.

Lähde: Goal

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!