© Kuva: Getty Images

ManU:n tähtipelaaja ja manageri ilmiriidassa: ”Ei voi valittaa jokaisesta pienestä kivusta!”

Manchester Unitedin puolustaja Luke Shaw on sydämistynyt manageri Jose Mourinhon kommenteista Swansea-ottelun jälkeen.

United voitti pelin 3-1. Shaw kertoi ottelun alla Mourinholle, ettei ole tarpeeksi kunnossa pelatakseen ottelussa. Pelin jälkeen Mourinho kommentoi, että Shawn ja Chris Smallingin on osoitettava enemmän kovuutta.

– On olemassa ero rohkeiden pelaajien, jotka haluavat aina pelata hinnalla millä hyvänsä, ja niiden välillä, jotka valittavat jokaisesta pienestäkin kivusta. Olen ihan varma, että todella moni hienoista pelaajistamme on pelannut monestikin olematta 100-prosenttisessa kunnossa, Mourinho ruoski.

The Timesin mukaan Shaw tyrmistyi managerinsa kommenteista. Hänen vasen jalkansa, joka murtui viime kaudella, on alkanut jälleen kipuilla. Tilanne paheni, kun hän pelasi 90 minuuttia viime torstaina Fenerbachea vastaan.

Mourinho ei ole muutenkaan ollut tyytyväinen Englannin maajoukkuepelaajan asenteeseen ja suorituksiin tällä kaudella.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!