© Kuva: Getty Images

Melkoinen yllätys: Huippukuntoinen hyökkääjä puuttuu Argentiinan avauksesta Brasiliaa vastaan!

Sergio Aguero on tehnyt tällä kaudella Manchester Citylle kahdeksan maalia yhdeksässä Valioliigan ottelussa ja osunut viidessä Mestarien liigan pelissä kuusi kertaa. Silti hän ei mahdu avauskokoonpanoon, kun Argentiina kohtaa ensi yönä Suomen aikaa Brasilian MM-karsintaottelussa.

Päävalmentaja Edgardo Bauza on julkistanut avauskokoonpanonsa poikkeuksellisesti jo nyt. Argentiinan hyökkäyspään nelikon muodostavat Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Angel Di Maria ja Enzo Perez.

– Valitsin Di Marian ja Perezin, koska he pystyvät vastaamaan Brasilian fyysiseen haasteeseen. Enzo Perez on pelannut tuolla paikalla jo kaksi vuotta, se on hänelle täysin luontainen pelipaikka, Bauza kertoi ESPN:n mukaan.

– Valitsin avauskokoonpanon ajatellen erityisesti sitä, ketä vastaan olemme nyt pelaamassa.