Pasi Rautiainen kertoi vanhoista jalkapallorituaaleistaan: ”Se oli vessa, mitä muut eivät löytäneet”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Viasatin Mestarien liigan studiossa mietittiin keskiviikkoiltana, mitä vaikutuksia on, kun kotipelejä ei pelata omalla stadionilla. Tottenham pelaa kaikki tämän kauden Mestarien liigan pelinsä White Hart Lanen sijasta Wembleyn stadionilla Lontoossa.

Viasatin studioväki mietti, miten eri stadionilla pelaaminen vaikuttaa pelaajien valmistautumiseen ja rituaaleihin ennen peliä. Kanavan ykkösasiantuntija Pasi Rautiainen kertoi yhden omista rituaaleistaan.

– Kyllä minulla oli (rituaaleja) tuolla vanhalla rakkaalla Olympiastadionilla. Minulla oli aina ennen HJK:n pelejä, hätä tai ei. Minulla oli aina yksi oma vessa siellä stadionin käytävillä. Se oli sellainen vessa, mitä kukaan muu ei löytänyt ja olin siitä siivoojien kanssa sopinut. Niin aina sain käydä siellä isolla tai pienellä hädällä ennen pelejä, mikä antoi turvan tunteen, Rautiainen selitti Viasatin lähetyksessä.

Viasatin studioisäntä Ville Klinga mietti kertomuksen jälkeen, jääkö Pasin vessa remontin jäljiltä stadionille.

-Vessaa ei viedä pois, olen siitä sopinut, Rautiainen vastasi naurahtaen.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!