© Kuva: Getty Images

PSG-tähti selvisi rumasta tempustaan ilman varoitusta – tunteet kuumana Lontoossa

PSG-tähti Edinson Cavani ehti ensimmäisellä puoliajalla olla monessa mukana Mestarien liigan ottelussa Arsenalia vastaan. Cavani selvisi puoliajan lopun torikokouksesta ilman varoitusta.

Cavani näytti tv-kuvissa lyövän Aaron Ramseya. Lyönti näytti kohdistuvan kehoon, vaikka Ramsey lyönnin jälkeen piteli kasvojaan. Ottelun erotuomari Feliz Brych ei huomannut tilannetta, ja Cavani selvisi tilanteesta kuin koira veräjästä.

Arsenalin hyökkääjä Olivier Giroud yritti taukovihellyksen jälkeen solmia aselepoa Cavanin kanssa kävellessään pelaajatunneliin, mutta uruguaylainen ei näyttänyt haluavan sopia asiaa, vaan riuhtaisi Giroud’n käden pois harteiltaan.

Cavani teki myös PSG:n avausmaalin ottelussa. Maali oli Cavanille kauden viides Mestarien liigassa. Siihen, kun lisää vielä 11 maalia Ligue 1:ssä, tekee se Cavanista tällä hetkellä parhaan maalintekijän Euroopan top-5-sarjoissa.

Tauolle mentiin 1-1-lukemista, kun Giroud toi Arsenalin tasoihin juuri ennen taukovihellystä rangaistuspotkulta.