© Kuva: Getty Images

Ranskan ex-maailmanmestari lyttää Zlatanin: ”Hän ei ole suuri pelaaja!”

Maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden Ranskan paidassa 2000-luvun vaihteessa voittanut hyökkääjä Christophe Dugarry ruoskii kovin sanoin Manchester Unitedin Zlatan Ibrahimovicia.

Dugarryn mielestä Zlatan ei ole huippupelaaja. Vaikka Zlatan on voittanut mestaruuden neljässä eri maassa, ranskalaisen mielestä hän ei kuulu itsekkyytensä vuoksi tähtien joukkoon.

– Mielestäni Zlatan ei ole suuri pelaaja. Olen sanonut sen ainakin 200 miljoonaa kertaa. Oikeasti suurien pelaajien kanssa ei ole koskaan ongelmia ja he tekevät myös toiset pelaajat ympärillään paremmiksi, Dugarry perustelee Squawka Newsin mukaan.

– Katsokaa Lionel Messiä. Ei hänen tarvitsisi antaa tilaa Neymarille tai Luis Suarezille, mutta silti hän tekee niin. Zlatan on liian itsekäs.

Omalla urallaan Dugarry teki eri seurajoukkueissa 17 vuoden aikana pelaamissaan 368 ottelussa 62 maalia. Zlatan on tehnyt saman verran pelkästään Ruotsin maajoukkueessa. Myös Zlatan on pelannut seurajoukkueissa nyt 17 vuotta. Otteluita on kertynyt 495 ja maaleja 308.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!