© Kuva: Getty Images

Roman Eremenkon sopimustilanteesta uutta tietoa – kokaiinikäryllä kova hinta

Venäjän suurin urheilulehti Sport-Express kaivoi uuden tiedon Roman Eremenkon sopimustilanteesta.

Moskovan TsSKA julkisti Eremenkon nelivuotisen diilin 25. elokuuta vuonna 2014. Tuolloin moskovalaisseura antoi siis käsityksen, että Eremenkolla olisi suora neljän vuoden pahvi ja nykysopimusta olisi näin ollen jäljellä vielä vajaat kaksi kautta.

Eremenkon ex-agentti Marco Trabucco ilmoitti kuitenkin Posle Futbola -ohjelmassa sunnuntaina, että Eremenkon kontrahtia olisi jäljellä ainoastaan seitsemän kuukautta. Trabuccon mukaan TsSKA:lla olisi oikeus purkaa sopimus, mikäli Eremenkon kahden vuoden panna säilyy valitusprosessinkin jälkeen.

Sport-Express selvitti, että Eremenkon vuonna 2014 tekemä diili olikin mallia 3+1, jolloin diilin ensimmäiset kolme vuotta päättyisivät tämän kauden jälkeen. Eremenkon jatkodiili oli riippuvainen miehen peliesityksistä, jotka ovat kiistatta olleet kovia TsSKA:ssa. Huuhkajat-tähti olisi kuitannut messevät rahat uudesta monivuotisesta TsSKA-paperista, joka saatetaan nyt repiä kokaiinikäryn takia. Eremenko tienaa nykydiilillään vuodessa eri venäläislähteiden mukaan 2,3-2,5 miljoonaa euroa.

Katso Eremenkoon liittyvät uutiset kootusti täältä.