© Kuva: Getty Images

Tähtipelaaja pohtii pikaista poistumista West Hamista

Ranskan maajoukkueen tähti Dimitri Payet nousi viime kaudella West Hamin fanien suursuosikiksi. Tämä kausi on kuitenkin sujunut 29-vuotiaalta keskikenttätaiturilta vaisuissa merkeissä – kuten koko West Hamilta.

Umpisurkean alkukauden jälkeen tuli kolmen voiton putki ja joukkue näytti heränneen. Nyt on kuitenkin takana vierastappio Evertonille ja kotitasapeli Stoken kanssa. Joukkue on Valioliigassa sijalla 17.

Daily Mirrorin mukaan Payet pohtii, onko hänen uralleen hyväksi jäädä West Hamiin. Paris Saint-Germain on jo ilmaissut kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan ja haluaisi tämän jo tammikuun siirtoikkunassa.

Manageri Slaven Bilic ei halua menettää tähtipelaajaansa ja aikoo pitää hänen kanssaan perusteellisen palaverin. Bilic aikoo lehden tietojen mukaan tehdä Payet’lle selväksi, kuinka tärkeä pelaaja hän on seuralle ja kannattajille.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!