© Kuva: Getty Images

Tämä yltiöruma temppu johti yhteen Englannin pisimmistä pelikielloista, katso video!

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla (League One) pelaavan Rochdalen pelaaja Calvin Andrew on saanut Englannin jalkapalloliitolta peräti 12 ottelun pelikiellon todella rumasta tempustaan.

Andrew löi 29. lokakuuta pelatussa ottelussa kyynärpäällään Oldhamin puolustaja Peter Clarkea. Teko jäi ottelun tuomareilta huomaamatta, mutta videotodisteiden perusteella FA langetti Andrew’lle yhden Englannin pisimmistä pelikielloista.

Andrew myönsi teon olleen väkivaltainen.

Andrew’ta pidemmän pelikiellon Englannin pelikentillä on saanut vain Eric Cantona, joka sai vuonna 1995 faniin kohdistuneesta kung fu -potkustaan yhdekäsn kuukauden pelikiellon. 12 ottelun pelikiellon on saanut myös Joey Barton, kun  hän vuonna 2012 potkaisi Sergio Agueroa ja yritti puskea Vincent Kompanya lennettyään ulos Manchester Cityä vastaan.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.