Manchester City -pelaaja Yaya Toure ei ole pelannut vielä Pep Guardiolan alaisuudessa Valioliigassa minuuttiakaan. Syynä siihen on Guardiolan ja Touren agentin välinen riitä.

Toure itse pyysi jo anteeksi Guardiolalta, mutta se ei vielä auttanut keskikenttäpelaajaa. Guardiola haluaa anteeksipyynnön myös Touren agentilta Dimitri Selukilta, joka antoi kovaa kritiikkiä Guardiolalla, kun hän jätti suojattinsa ulos Mestarien liiga -ryhmästä.

Seluk ei silti aio nöyrtyä anteeksipyyntöön, vaikka se näyttäisi olevan ainoa keino saada Tourelle peliaikaa Cityssä.

– Haluamme rauhan, mutta minä en pyytele anteeksi. Mitä minun pitäisi pyytää anteeksi? Seluk ihmetteli talkSPORT:lle.

– Ehkä Yaya on pyytänyt anteeksi tätä, mutta en ymmärrä miksi. En usko, että Yaya tarkoittaa sitä. Hän haluaa rauhan hänen ja Guardiolan välille, Seluk jatkoi.

Selukin kommentit tuskin auttavat ainakaan Touren asemaa tällä hetkellä Manchester Cityssä. Lopulta kaikilla osapuolilla tuntuu olevan samainen päämäärä, mutta keinot siihen pääsemiseksi eivät kohtaa.

– Useat kannattajat haluavat nähdä Yayan kentällä ja hän haluaa auttaa Cityä saamaan hyviä tuloksia. Haluamme tehdä rauhan Guardiolan kanssa kannattajien, Cityn ja tuloksien takia, Seluk sanoi.

Tällä hetkellä Touren siirto tammikuussa toiseen seuraan näyttäisi ainoalta vaihtoehdolta, jotta 33-vuotias norsunluurannikkolainen pääsisi pelaamaan.