Atletico Madrid hankki vuonna 2014 italialaisen hyökkääjän Alessio Cercin Torinosta noin 16 miljoonalla eurolla. Cercin ura Atleticossa on ollut kuitenkin kaikkea muuta kuin helppo.

Cerci pelasi vihdoin ja viimein Atletico Madridin paidassa tiistaina puoli tuntia, kun Atletico voitti Copa del Reyn ottelussa kolmannella sarjatasolla pelaavan CD Guijuelon maalein 4-1. Edellisen kerran Cerci pelasi Atleticon paidassa Villarrealia vastaan 14. joulukuuta vuonna 2014.

Aika Madridissa on jäänyt vähäiseksi, sillä Cerci lainattiin heti debyyttikaudellaan tammikuun siirtoikkunan aikana vuonna 2015 AC Milaniin, jossa hyökkääjä vietti vuoden verran onnistuen vain kerran maalinteossa. Sen jälkeen tie vei lainalle Genoaan, jossa maaleja tuli neljä 11 ottelussa.

Viime kausi loppui ikävään polvivammaan toukokuussa, josta mies on kuntoutunut alkukauden ajan. Cercin viimeisestä ottelusta Atleticon paidassa oli peräti 741 päivää.