Real Madridin tähtipelaaja James Rodriguez on joutunut haasteelliseen asemaan seurassaan. Tähtipelaajan kommentit seurajoukkueiden MM-finaalin jälkeen eivät riemastuttaneet Real Madrid -leirissä. Entinen Real Madrid -luotsi Jorge Valdano kuitenkin ymmärsi kolumbialaista.

Vuodet 1994-96 Real Madridin peräsimessä olleen Valdanon mukaan Rodriguezin käytös on ymmärrettävää 25-vuotiaalle tähtipelaajalle, joka ei ole saanut peliaikaa niin paljon kuin olisi halunnut.

– James on ollut todella kunnioittava Real Madridia kohtaan ja sanonut usein, että seura on hänelle tärkein asia, ja että hän antaa kaikkensa, että seura menestyisi. Mutta hänen epätoivo on ymmärrettävää, kun peliaikaa ei ole tullut, Valdano sanoi Onda Cerolle.

– Hän on nuori ja tärkeässä vaiheessa uraansa. Nyt hän haluaa näyttää itselleen, kuten jokainen pelaaja, jolla on kunnianhimoa, haluaisi, Real Madridia myös pelaajana edustanut Valdano jatkoi.

Valdanon mukaan Rodriguezin olisi silti pitänyt keskustella päävalmentaja Zinedine Zidanen tai seurapresidentti Florentino Perezin kanssa ennen kuin laukoi siirtovihjauksia medialle.

– Hän olisi voinut puhua Zidanelle tai Florentinolle, tai koputtaa jonkun toisen oveen ennen kuin puhui ensimmäiseen mikrofoniin, jonka löysi, Valdano heitti.

Rodriguezin uutisoitiin tiistaina lähteneen joulun viettoon kotimaahansa Kolumbiaan, jossa keskikenttäpelaaja aikoisi hankkia myös Iso-Britannian viisumin, lue lisää tästä.

Siirto tammikuussa pois Madridista vaikuttaa silti epätodennnäköiseltä Real Madridin siirtokiellon vuoksi. Seura ei nimittäin voisi hankkia korvaavaa pelaajaa kolumbialaisen tilalle vasta kun kesäkuussa.

Lähde: Goal