HIFK kiinnitti runkopelaajansa – ”Kultasormi Antti Muurisen jatkamisella iso rooli”

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin IFK ja keskikenttäpelaaja Xhevdet Gela ovat solmineet kaksivuotisen sopimuksen. 27-vuotias Gela pelasi viime kaudella HIFK:ssa 27 liigaottelua.

Gela on pelannut uransa aikana yhteensä 146 ottelua Veikkausliigassa, joissa hän on tehnyt 11 maalia. Erinomaisena kahden suunnan keskikenttäpelaajana tunnetulta Gelalta löytyy kotimaan kenttien lisäksi myös yhden kauden verran Puolan pääsarjasta Widzew Lodzin riveistä.

– Todella hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. IFK halusi tehdä kaksivuotisen sopimuksen, jotta saadaan pitkäjänteisyyttä seuran toimintaan. Kun minulle tarjottiin kaksivuotista sopimusta niin se kertoo siitä, että seura luottaa minuun. Valinta oli todella helppo, kun saa pelata näin upeiden fanien edessä, Gela kertoo.

– Kultasormi Antti Muurisen jatkaminen päävalmentajana oli myös yksi isoimmista avaintekijöistä, Gela myöntää.

HIFK:n kilpailulliset ottelut käynnistyvät 21. tammikuuta pelattavalla Suomen Cupin lohkovaiheen kotiottelulla Grankulla IFK:ta vastaan. Muut joukkueet A-lohkossa ovat FC Honka, Gnistan, FC KTP sekä HJK.

– Talvikausi sujuu treenaamalla ja pelaamalla. Suomen Cupin pelit valmistavat liigakauteen ja luvassa on paljon merkityksellisiä otteluita. Olen itse ainakin sen verran kilpailuhenkinen, että lähden tietysti voittamaan kaikkia otteluita. Olisi hienoa edetä cupissa pitkälle, Gela sanoo.

HIFK:n kausikortit ovat myynnissä jouluaattoon 24.12. asti Ticketmasterin verkkosivuilla sekä kaikissa lippukaupoissa.

– IFK:n kannattajat ovat ainutlaatuisia ja kotiotteluissamme on poikkeuksellisen hieno tunnelma. Kausikortti on loistava joululahjaidea ja me pelaajat tulemme tekemään kaikkemme, että olemme jokaisen ostetun kausikortin arvoisia, Gela lupaa.

HIFK:n sopimuspelaajat 9.12.2016
Jere Piirainen
Tomi Maanoja
Juho Pirttijoki
Matias Hänninen
Daniel Rantanen
Mika Väyrynen
Jukka Halme
Xhevdet Gela
Pekka Sihvola
Aleksi Ristola

Lähde: HIFK-tiedote


Inter – HIFK | HIFK pulassa! ⭐️⭐️⭐️⭐️