© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkaja-tähdelle uusi päävalmentaja

Huuhkajien avainpelaajiin kuuluva Robin Lod sai uuden päävalmentajan, kun kreikkalainen Panathinaikos tiedotti perjantaina pestanneensa uudeksi valmentajakseen Marinos Ouzounidisin.

Kreikkalaisseura erotti torstaina huonojen tulosten takia italialaisen Andrea Stramaccionin. Viime keskiviikkona seura tippui maan Cupissa sarjaporrasta alempana olleelle OFI Cretelle, joka oli viimeinen naula Stramaccionin arkkuun.

Ouzounidis, 48, valmensi aiemmin Kreikan pääsarjassa pelannutta Panioniosia. Pelaajaurallaan Ouzounidis edusti Panathinaikosia vuodet 1992-97.

Pantahinaikos on Kreikan Superliigassa kolmantena, seitsemän pistettä perässä sarjaa johtavaa Olympiakosia. Lod on tehnyt joukkueelleen yhden maalin yhdeksässä pelaamassaan liigaottelussa tällä kaudella.