Katalaanien ex-peluri varoittaa – ”Barcelonan voitettava El Clasico hinnalla millä hyvänsä”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan on voitettava Real Madrid lauantai-illan El Clasicossa, mikäli tähtisikermä ei halua hyvästellä mestaruustaistoa jo ennen joulua.

Real Madrid johtaa La Ligaa kuuden pisteen erolla ennen Barcelonaa ja Sevillaa. Barcan syksy on ollut kaikkea muuta kuin helppo. El Classicoon joukkue lähtee allaan tasapelit Herculesia ja Real Sociedadia vastaan. Los Blancos puolestaan on kuuden ottelun voittoputkessa.

Barcelonasta nuorena pelaajana läpilyönyt ja myöhemmin Liverpoolin kanssa Mestarien liigan voittanut Luis Garcia kiteyttää illan panokset.

– Kyseessä on ehkä maailman tärkein peli, kaikki katsovat sitä. Real Madrid on kuusi pistettä edellä Barcelonaa, joten Barcelonan on voitettava hinnalla millä hyvänsä. Siitä tulee erittäin mielenkiintoinen peli myös faneille, Garcia totesi Goal.comille.

Luis Enriquen ei tarvitse enää todistaa mitään, hän on voittanut niin monia titteleitä. Jopa silloin kun ihmiset alkoivat epäillä häntä, hän oli aina hyvin selkeä. Tunnen hänet hyvin, sillä hän oli joukkuekaverini ensimmäisinä vuosinani Barcelonassa.

Espanjan pääsarjan huippupeliä FC Barcelona-Real Madrid voi seurata lauantaina 3.12. suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa kello 17.10 alkaen Tuomas Virkkusen selostamana. Kello 17.15 käynnistyvän jännitysnäytelmän studiolähetys alkaa jo kello 16.30. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jalkapallo-otteluista löydät täältä.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?