Manchester United oli voitossa kiinni Evertonia vastaan aina ottelun viime hetkille asti, kunnes Everton sai rangaistuspotkun, jonka se hyödynsi. Pisteet jaettiin tasan lukemin 1-1.

ManU meni ensimmäisellä puoliajalla 1-0-johtoon Zlatan Ibrahimovicin upealla maalilla. Ruotsalaistähti nosti pallon komeasti Everton-vahti Maarten Stekelenburgin yli juuri ennen taukovihellystä.

Toisella puoliajalla ManU antoi pallonhallinnan Evertonille ja keskittyi puolustamiseen. Lopulta paine kasvoi liian suureksi ja juuri vaihdosta sisään tullut entinen Everton-pelaaja Marouane Fellaini rikkoi typerästi Idrissa Gueye’a rankkarialueen sisällä, josta vihellettiin kotijoukkueelle pilkku.

Leighton Baines laittoi pallon varmasti pilkulta sisään ja tasoitti ottelun 89. minuutilla.

Tasapeli oli Unitedille jo kolmas peräkkäinen. Ero viidentenä olevaan Tottenhamiin on kuusi pistettä. Evertonille tasapeli oli jo neljäs peräkkäinen ottelu ilman voittoa. Everton on sarjassa kahdeksantena, pisteen perässä ManU:a.