Tottenhamille vihellettiin Southamptonia vastaan keskiviikon Valioliigaottelussa rangaistuspotku. Spursin tähtihyökkääjä Harry Kane epäonnistui rankkarissaan kuitenkin täydellisesti.

Nathan Redmond repi ennen rankkarialuetta Dele Allia, ja Alli lopulta kaatui pienestä kontaktista rankkarialueen sisällä. Redmond sai tilanteesta suoran punaisen kortin.

Kane asettui pallon taakse ampumaan rankkaria. Maa petti kuitenkin juuri tukijalan alta, joka nosti pallon hieman ilmaan ja laukaus lähti taivaan tuuliin. Kanen rankkari sai Twitterissä hupaisan vastaanoton. Alla muutamia nostoja.

– Kane paino pilkun ulos stadikalta.. täys toisinto Beckhamin mj-pilkusta. Koominen, kirjoitti Aku Lilja.

– Tottenham ja englantilainen pelaaja laukomassa pilkkua on kombinaatio, josta on lähes pakko syntyä tahaton tragikomedia, Lari Seppinen kirjoitti.

Kanen epäonnistuminen keräsi myös ymmärrystä.

– Huvittava on Kanen pilkku, mutta mitä tuossa sitten laukojana teet. Ei vain mahda mitään, jos olet päättänyt ylös vetää, kirjoitti Antti Teerimäki.

charset=”utf-8″>

Aku Lilja

@akulilja
Kane paino pilkun ulos stadikalta.. täys toisinto Beckhamin mj-pilkusta. Koominen. #valioliiga

Antti Teerimäki

@ateerimaki
Huvittava on Kanen pilkku, mutta mitä tuossa sitten laukojana teet. Ei vain mahda mitään, jos olet päättänyt ylös vetää. #valioliiga

Tottenham voitti ottelun lopulta 1-4. Tottenhamin maaleista vastasivat kahdesti Alli, Kane sekä Heung-Min Son. Southamptonin ainokaisen teki Virgil van Dijk.