© Kuva: Getty Images

Upea ele – kaksi supertähteä liittymässä ilmaiseksi Chapecoensen joukkueeseen!

Brasilialaisen Chapecoensen joukkueen lento-onnettomuus vei mukanaan 19 seuran pelaajaa, vain kolme jäi eloon. Seuralla on silti vielä yksi liigaottelu pelaamatta tällä kaudella.

Monet seurat ovat tarjonneet jo pelaajiaan ilmaiseksi tuohon otteluun, mutta venäläisen päätoimittajan ja jalkapalloasiantuntijan Artur Petrosianin tietojen mukaan legendat brasilialainen Ronaldinho sekä argentiinalainen Juan Roman Riquelme ovat halukkaita liittymään seuraan vuoden ajaksi ilman korvausta.

38-vuotias Riquelme on pelannut viimeksi 2014 Argentinos Juniorsissa, 36-vuotias Ronaldinho pelasi vielä tällä kaudella Fluminensessa, mutta on tällä hetkellä ilman seuraa. Hänen on arveltu aiemmin siirtyvän Yhdysvaltain MLS:ään.