Tammikuun siirtoikkuna lähenee vääjäämättä. Middlesbroughin manageri Aitor Karanka sanoo, ettei aio olla tiellä, jos kuka tahansa seuran pelaaja haluaa vaihtaa maisemaa.

Karanka ei ole juuri kierrättänyt pelaajiaan tämän kauden aikana, kun pelattu on 17 ottelua. Boro on liigassa sijalla 14, ero putoamisviivaan on neljä pistettä.

Kun pelaajia ei ole juuri kierrätetty, ovat esimerkiksi David Nugent ja Jordan Rhodes joutuneet puremaan kynsiään penkillä, sillä Karanka on käyttänyt usein yksinäisenä hyökkääjänä Alvaro Negredoa, joka tuli kesällä Valenciasta vuoden lainalle.

– Uskon että jokunen pelaajistani siirtyy muualle tammikuussa. Meillä on nyt 26 pelaajaa, haluaisin että määrä on tammikuun jälkeen 23-24, Karanka sanoo Daily Starille.

– Mutta meillä ei ole tarvetta tehdä mitään valtavia muutoksia ja hankintoja, koska olen oikein tyytyväinen joukkueeseeni.

– Ymmärrän että osa pelaajistani ei ole tyytyväisiä peliaikaansa, mutta tiedän, että löytyy seuroja, jotka haluavat heidät. En aio asettua tielle, jos joku lähtee. Jos siirtoja tulee tammikuussa, ne tulevat siksi, että se on hyväksi pelaajalle, meille ja heidän uusille seuroilleen. Mutta totta kai joka pelaajasta pitää saada riittävä siirtokorvaus, Karanka pohtii.