JJK on tehnyt 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen viime kaudella Ykkösessä KPV:tä edustaneen keskuspuolustaja Felix Gustavssonin kanssa. Lisäksi seura kertoo tehneensä jatkosopimuksen puolustaja Matti Kohosen kanssa.

Gustavsson on vuonna 1994 syntynyt toppari, joka edusti viime kaudella KPV:ta ja kuului sitä ennen useamman kauden PS Kemin luottomiehistöön – pelaten muun muassa yhtä vaille kaikki ottelut nousuun päättyneellä kaudella 2015.

– Viime kaudella KPV:n riveissä huomasi, että kehittymistä on selvästi tapahtunut. Me etsimme puolustuspäähän lisää pääpelivoimaa ja ulottuvuutta ja sitä Felix meidän peliin nyt tuo, JJK-luotsi Juha Pasoja sanoi seuran nettisivuilla.

Kohonen on niinikään vuonna 1994 syntynyt puolustaja, jolle tuttuja ovat kaikki puolustuslinjan roolit. Päävalmentajalle ”Midi” on tuttu jo juniorivuosilta.

– Midi sai alkukaudesta vastuuta Ykkösessä ja esiintyikin hyvin, joten sen pohjalta oli hyvä alkaa suunnittelemaan seuraavaa kautta. Kun pelaajia sitten palasi sairastuvalta, jäi vastuu vähäisemmäksi, mutta hän teki läpi kauden tunnollisesti töitä ja motivaatiota kehittyä edelleen riittää, Pasoja kertoi.

Lähde: JJK