Video: Tällä upealla osumalla Suomi voitti Ruotsin futsalissa – varmisti PM-turnauksen voiton

© Kuva: Getty Images

Suomen miesten futsalmaajoukkue otti perjantaina upean 1-0-voiton Ruotsista ja varmisti samalla PM-turnauksen voiton jo ennen viimeisiä otteluita. Samalla kapteeni Panu Autio pelasi komeasti tasan sadannen maaottelunsa.

Ottelun ainoa maali oli kaunista katsottavaa. Miika Hosio keskitti vasemmalta laidalta takatolpalle, jonne nousi Mikko Kytölä, joka ohjasi pallon maaliin upeasti ilmasta. Katso maali alla olevalta videolta, jos et näe, katso täältä.

 

Suomen toinen valmentaja Ville Sihvonen oli iloinen voitosta, joka jatkoi puhdasta peliä Norjasta ja Grönlannista otettujen täysien pistepottien jälkeen.

– Peli oli intensiivinen, katsomossa paljon porukkaa ja hyvä tunnelma. Kolmeen voittoon turnauksessa ei voi olla kuin tyytyväinen. Turnaus on ratkennut, mutta hoidamme päätöspelin Tanskaa vastaan kunnialla, Sihvonen totesi.

Perjantai-ilta jää historiankirjoihin myös tyylikkään kapteenin, Panu Aution, sadantena maaotteluna.

– Minulla on ollut aikoinaan kunnia pelata Panun kanssa ja nyt viimeiset kuusi vuotta työskennellä valmentajana hänen kanssaan. Panu on iso pioneeri suomalaiselle futsalille. Sata maaottelua on upea merkkipaalu ja on mukavaa, että hän sai sen täyteen näin hyvässä ottelussa, Sihvonen kehui.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

 

Lähde: Palloliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.