© Kuva: Getty Images

Zinedine Zidanen pojalla huima debyytti Real Madridissa – avausmaali vartissa!

Zinedine Zidanen poika Enzo teki keskiviikkona debyyttinsä Real Madridin ykkösjoukkueessa. Hän tuli Iscon tilalle toiselle jaksolle cupin ottelussa Cultural Leonesaa vastaan.

21-vuotias keskikenttäpelaaja iski Realin 4-1-maalin 63. minuutilla, joten debyytti oli hieno.

– Maalin tekeminen debyyttiottelussa Real Madridissa on unelman täyttymys. Olen erityisen iloinen, että se tapahtui kotiyleisön edessä ja voitto-ottelussa, Enzo Zidane sanoi seuran nettisivuilla.

– Tämä oli minulle todella erityinen ilta. Olin odottanut mahdollisuuttani pitkään ja nyt sain sen. Tämä on vasta alku, nyt minun on tehtävä paljon töitä saadakseni uusia mahdollisuuksia auttaa joukkuetta.

Zidane on pelannut tällä kaudella reserveissä, mutta harjoitellut ykkösjoukkueenkin mukana.

– Siellä oppii koko ajan ihan vain katselemalla, mitä maailman parhaat pelaajat tekevät. Kokeneet pelaajat kohtelevat minua ja muita nuoria todella hienosti. Se on erittäin tärkeää ja auttaa ainakin minua nauttimaan jalkapallosta vielä enemmän.