20-vuotias Gabriel Barbosa, kavereiden kesken Gabigol, on kertonut olevansa tyytymätön, kun peliaikaa Interissä ei ole herunut käytännössä lainkaan.

Inter maksoi 20-vuotiaasta brasilialaislupauksesta Santosille 30 miljoonaa euroa, mutta peliaikaa on tullut kauden aikana käsittämättömät 20 minuuttia.

Liverpool on ilmaissut mielenkiintonsa pelaajaa kohtaa, ja niin on moni muukin seura. Vähintään lainapestistä on puhuttu, sillä nuorukainen kaipaa kipeästi peliaikaa.

– Mikään ei ole muuttunut. Olen puhunut Interin edustajien kanssa, eikä kehitystä suuntaan tai toiseen ole tapahtunut, pelaajan agentti Wagner Ribeiro sanoo Fantagazzettalle.

Etenkin Fiorentina haluaisi Gabigolin kevään lainapestille.

– On täysin luonnollista, että monet seurat ovat kiinnostuneita, koska hän on ikäluokassaan paljon kaikkien muiden yläpuolella, Ribeiro sanoo.

– Mutta Gabriel on täällä ihan onnellinen, hän halusi todellakin tulla tänne ja menestyä. Nyt on vain tehtävä töitä joka ikinen päivä ja odotettava tilaisuutta, sillä seura haluaa pitää hänet ehdottomasti, eikä päästä häntä muualle.