© Kuva: Juha Tamminen

HIFK kaappasi tuulennopean hyökkääjälupauksen: ”Hyvät valmiudet”

HIFK on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan hyökkääjän Abaas Ismailin kanssa.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kehui 18-vuotiasta Ismailia todella kehityskelpoiseksi pelaajaksi.

– Abaas on äärettömän nopea hyökkäyspään pelaaja. Ei hän vielä täysin valmis pelaaja ole, mutta nopeutensa ansiosta hänellä on hyvät valmiudet sopeutua IFK:hon, Muurinen sanoi seuran nettisivuilla.

– On hienoa päästä ohjaamaan hänen kaltaistaan 18-vuotiasta lupausta. Abaas tarvitsee vielä lisää voimaa, kiloja ja pelinäkemystä, mutta kyseessä on ehdottomasti todella mielenkiintoinen ja kehityskelpoinen kaveri.

Ismail on PK-35:n kasvatti, joka debytoi viime kaudella Veikkausliigassa. Suomen alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueessa esiintynyt hyökkääjä pelasi viime kaudella PK-35 Vantaan paidassa kuusi liigaottelua.

– HIFK oli ehdottomasti paras vaihtoehto minulle. Pääkaupunkiseutu, Stadin derbyt ja IFK:n upeat fanit olivat varmasti isoimpia syitä seuravalinnalleni. Haluan myös suorittaa koulun rauhassa loppuun Mäkelänrinteen urheilulukiossa, Ismail perusteli.

– Viime kaudella näin Veikkausliigan tason ja itselleni jäi hyvä fiilis, kun pärjäsin otteluissa omilla vahvuuksillani. Haluan saada ensi kaudella paljon vastuuta ja aion käyttää jatkossakin omia vahvuuksiani.

Lähde: HIFK Fotboll