Ilves-kasvatti Tatu Miettunen on solminut jatkosopimuksen Ilveksen kanssa. Alkuperäistä sopimusta (2017) pidennettiin kauden 2018 loppuun, ja se sisältää lisäksi option kaudesta 2019.

– Olen iloinen, että seura on tyytyväinen esityksiini ja halusi jatkosopimuksen kanssani jo nyt. Itse tykkään annetusta vastuusta, ja kun meillä on sen verran hyvä porukka kasassa, että kun tällaista tarjottiin, niin olin heti valmis tekemään jatkosopimuksen, Miettunen kertoi seuran nettisivuilla.

Eleetön ja rauhallinen 21 -vuotias keskuspuolustaja on ollut kaksi edellistä kautta Ilveksen puolustuksen vakiokalustoa, pelaten kausilla 2015 – 2016 peräti 53 ottelua Ilves-paidassa. Lisäksi Miettunen debytoi menneellä kaudella alle 21 -vuotiaiden maajoukkueessa.

– Olen saanut valmentajilta paljon ohjausta ja neuvoja, jotka ovat kehittäneet minua pelaajana. Haluan kehittyä edelleen tulevina vuosina ja Ilves on minusta täysin oikea paikka siihen.

Tavoitteet ensi kaudella Miettusen mukaan on euro-peleissä.

– Totta kai lähdetään parantamaan viime kaudesta, katseet on tällä hetkellä suunnattu mitaleille ja euro-peleihin. Tuskin kukaan vähempää odottaakaan tältä kaudelta. Mielestäni meillä on sen verran laadukas joukkue kasassa, että nämä ovat ihan realistisia tavoitteita, mies kertoi.

Lähde: Ilves