West Hamin puheenjohtaja David Sullivan kertoo, että muut joukkueen pelaajat halusivat ranskalaisen supertähden Dimitri Payet’n ulos joukkueesta.

Sullivan olisi halunnut pitää Payet’n väkisin seurassa tehdäkseen hänestä varoittavan esimerkin siitä, kenellä seurassa on valta.

– Johto olisi halunnut pitää hänet, mutta emme voineet ja halunneet taistella enemmistön mielipidettä vastaan, pelaajamme halusivat Payet’n lähtevän, Sullivan kertoo BBC:llä.

– Hän ei puhunut enää kenellekään muulle pelaajalle, hän vain istui nurkassa ja eristi itsensä kaikesta. Aiemmin hän oli aina kuplivan iloinen ja tuli hyvin toimeen muiden kanssa.

– Joko kyse oli neuvottelutaktiikasta tai sitten jokin hänen päänsä sisällä muuttui. Kun managerikin lopulta halusi hänestä eroon, ajattelimme, että tämä ratkaisu hitsaa joukkueen paremmin yhteen.

– Olisimme voineet laittaa hänet reserveihin puoleksi vuodeksi, mutta olisimme joutuneet maksamaan ison palkan siltä ajalta. Vaikka emme saaneet Marseillelta summaa, jonka arvoinen hän mielestämme oli, hyväksyimme tarjouksen. Halusimme minimoida vahingot, mutta en voi sanoa olevani tyytyväinen lopulliseen ratkaisuun, Sullivan sanoi.