Internazionalen portugalilainen keskikenttäpelaaja Joao Mario kertoi houkuttelevansa maajoukkuekaveriaan Cristiano Ronaldoa liittymään Interiin, mutta myönsi tehtävän olevan melko haasteellinen.

Joao Marion mukaan Ronaldo on Portugalin maajoukkueen tärkein pelaaja.

– Portugalilla on paljon laatua, mutta Cristiano Ronaldo on tietysti meidän talismaani, meidän tärkein pelaaja. Yritän puhua hänelle, ettän hän liittyisi Interiin. Sanotaanko näin, että se on haasteellista, Joao Mario kertoi Inter TV:lle.

Joao Mario oli viime kesänä voittamassa EM-kultaa yhdessä Ronaldon kanssa Portugalin paidassa.

– Hän ei ole vain joukkuekaveri, hän on myös ystävä, hyvä persoona ja syntynyt johtaja. Hän on mukava kaveri, joka välittää kaikista, Joao Mario kehui.

Joao Mario on Ronaldon tavoin Sportingin kasvatti. 24-vuotias portugalilainen siirtyi Interiin viime elokuussa. Ronaldo sen sijaan teki hiljattain uuden jatkosopimuksen Real Madridin kanssa aina vuoteen 2021 asti.

Huhuja on silti ollut liikkeellä siitä, ettei Real Madridin seurapresidentti Florentino Perez haluaisi Ronaldon pelaavan sopimustaan loppuun Madridissa. Espanjalaisen Don Balon -lehden mukaan Perez haluaisi rahastaa Ronaldolla myymällä hänet Kiinaan ennen sopimuksen loppumista.

Lähde: Goal