FC Barcelona eteni Copa del Reyn välieriin torstaina voitettuaan Real Sociedadin 5-2. Ottelun hahmo oli Barcan keskikentällä pelannut Denis Suarez, joka teki kaksi maalia.

Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique uskoo, että 23-vuotiaasta Suarezista voi kasvaa pitkällä tähtäimellä korvaaja 32-vuotiaalle Andres Iniestalle Barcan keskikentällä.

– Pelaajien täytyy kehittyä. Hänen täytyy parantaa, mutta Iniesta on Harry Potter, hän tekee taikoja, ja on hyvin hankalaa löytää toista samanlaista. Mutta Denis on oikealla tiellä ja toivon, että hän voi olla Iniestan perijä, Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen.

On selvää, että Iniestan kokoiset saappaat ovat vielä aivan liian suuret Suarezin täytettäväksi, mutta Enrique tietää, mitä siihen vaaditaan.

– Denis on nuorin pelaaja kokoonpanossamme ja yksi harvoista pelaajista, jotka voivat siirtyä Barcan B-joukkueeseen ja palata takaisin.

– Tämä siksi, että hän kehittyy pallon kanssa, mutta myös oppii tekemään töitä ilman palloa, minkä jotkut pelaajat unohtavat. Sinulla on pallo minuutin tai ehkä puolentoista minuutin ajan pelissä, joten jos et pärjää ilman palloa, sinulla ei ole mahdollisuutta tällä tasolla, Enrique sanoi.

Lähde: Goal