FK Partizanin ja Radin välinen kohtaaminen Serbian superliigassa sai ikävän luonteen, kun Partizanin brasilialaispelaaja Everton Luiz joutui rasististen solvausten uhriksi koko ottelun ajan.

Radin faneja varoitettiin pelin aikana erotuomarin ja kuuluttajan toimesta, mutta solvaus jatkui läpi ottelun. Kotijoukkueen kannattajat nostivat jopa rasistisen viestin sisältäneen banderollin näkyville, mutta järjestyksenvalvojat veivät sen heiltä pois.

Ottelu päättyi Partizanin 1-0-voittoon, minkä jälkeen Luiz käveli Radin kannattajien luoksi ja näytti heille keskisormea osoittaen samalla joukkueensa tunnusta rinnassaan. Tilanne käynnisti kahakan pelaajien välille.

Lopulta brassipeluri jätti kentän kyynelehtien ja joukkuekaveriensa tukemana. Hän purki tuntojaan ottelun jälkeen serbialaismedialle.

– Jouduin kuuntelemaan sitä koko ottelun ajan. Minua ärsyttivät myös kotijoukkueen pelaajat, sillä he tukivat kannattajiensa käytöstä. Haluan unohtaa tämän mahdollisimman pian. Itkin, koska rakastan Serbiaa ja ihmisiä täällä. Sanokaa ”ei” rasismille.

Lähde: Goal