Tänään Mestarien liigan pudotuspelivaiheen ensimmäisessä näytelmässä kohtaavat Manchester City ja Monaco. Roni Porokara uskoo, että Monaco voi yltää hyvään tulokseen Manchesterissä, ainakin jos Claudio Bravo pelaa isäntien tolppien välissä.

Claudio Bravo saapui Manchesteriin lehtien ykkösuutisena, sillä hän syrjäytti seuralegendan ja monivuotisen maalivahdin Joe Hartin paikaltaan. Päävalmentaja Josep Guardiola perusteli päätöstä Bravon taidokkaammalla pallonkäsittely- ja syöttötaidolla.

Torjuntataidot Bravolla sen sijaan eivät ole olleet millään muotoa kohdillaan, sillä chileläinen on päästänyt Valioliigassa peräti 25 maalia 59 laukauksella. Hänen torjuntaprosenttinsa on vain 57,6% eli hieman kärjistäen joka toinen pallo on uponnut selän taakse.

Viime aikoina Cityn torjuntavastuun on kantanut 35-vuotias Wilfredo Caballero, joka on rauhoittanut selkeästi joukkueen alakertaa. Guardiolan on silti epäilty luottavan Bravoon tiistaina ja tässä piilee Porokaran mielestä myös Monacon mahdollisuus.

– Tuo tilasto on hyvin surullinen, ottaisi edes yhden kenttäpelaajan sitten lisää, Porokara nauraa Betsafen sivuilla.

– Kaikkea ei tietenkään voi laittaa veskan piikkiin, onhan siellä muitakin asioita ”spragannut”, mutta joku voisi sanoa, että olisi ihan kiva jos Bravo ottaisi joskus edes jonkun pallon kiinni, entinen Huuhkajalaituri jatkaa.

Porokara myös tietää, että sankarin ja antisankarin ero on pieni.

– Ei sitä tarvitse ottaa kuin yksi iso koppi tänään, niin kaikki muut unohtuu, Porokara heittää.