West Bromwichin keskikenttäpelaaja Darren Fletcher joutui Manchester Unitedin aikoinaan olemaan kentiltä sivussa monta kuukautta mystisen sairauden takia. Fletcherille todettiin krooninen tulehduksellinen suolistosairaus, josta hän ei ollut kertonut ManU:lle mitään.

– Hän pelasi minun tietämättäni ainakin yli vuoden huonovointisena. Lopulta tilanne ajautui siihen, että lääkärin oli pakko kertoa minulle asiasta. Pelkäsimme jopa, että hänen uransa olisi ohi, kertoi Unitedin managerilegenda Sir Alex Ferguson West Bromwichin Youtube-kanavalla tehdyssä haastattelussa.

Keskikenttäpelaaja siirtyi ManU:sta West Bromwichiin vuonna 2015 ja on siirtonsa jälkeen pelannut seuran jokaisessa Valioliigan ottelussa. Hänellä on tällä kaudella sarjan keskikenttäpelaajista kolmanneksi eniten peliminuutteja.

33-vuotiaalle Fletcherille tuli viime lauantaina 300 ottelua täyteen Valioliigassa.

– Näen hänessä yhä sen nuoren pelaajan, joka kirmasi kenttää ylös ja alas meidän riveissämme. Se on hänen ikäiselleen pelaajalle uskomatonta, mutta se on vielä uskomattomampaa, kun tietää hänen taustansa, Ferguson sanoi.

Voit katsoa artikkelikuvan kohdalla olevalta videolta Fergusonin haastattelun kokonaisuudessaan.

Lähde: Squawka