HIFK on solminut kauden 2017 kattavan pelaajasopimuksen puolustaja Kim Raimin, 31, kanssa. Sopimukseen kuuluu myös optio seuraavasta kaudesta.

Raimi pelasi viime kaudella PK-35 Vantaan kapteenina Veikkausliigassa, mutta mies purki kesken kauden sopimuksensa. HIFK:n päävalmentaja Antti Muurisen mukaan Raimi tuo kokemusta tähtirintoihin.

– Kimi tulee meille paikkaamaan Juho Pirttijoen jättämää aukkoa. Raimi on parhaimmillaan huipputoppari. Hänen uraa ovat hieman kiusanneet pikkuvammat, mutta hänellä on kykyjä olla isossa osassa menestystämme tällä kaudella. Johtajuus, fyysisyys ja katkontapelaaminen ovat Raimin ehdottomia vahvuuksia, Muurinen kehui hankintaansa seuran nettisivuilla.

Raimi on pelannut juniorivuosina HIFK:ssa ja edustanut PK-35 Vantaan lisäksi Viikinkejä Veikkausliigassa. Viime kausi ei ollut helppo konkurssikypsässä vantaalaisseurassa.

– Viime kausi PK:ssa oli henkisesti vaikea. Vaihtoehtoni olivat, että pelaan IFK:ssa tai sitten en pelaa ollenkaan. Minulla ei ollut sellaista palavaa halua lähteä pelaamaan liigaa vain liigan takia johonkin toiselle paikkakunnalle. IFK:ssa on minulle paljon entuudestaan tuttuja hyviä kavereita. Haluan kokea sen fiiliksen, mikä joukkueesta on välittynyt viime kaudet ulkopuolisille, Raimi kertoi.

Lähde: HIFK Fotboll