FC Barcelona otti tärkeän voiton La Ligassa sunnuntaina, kun Atletico Madrid kaatui vieraskentällä 2-1. Barcelona nousi voiton myötä sarjakärkeen, mutta Real Madridilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Barcelonan sankariksi nousi 86. minuutilla – kukas muukaan – kuin Lionel Messi, joka viimeisteli Barcan voittomaalin.

Ensimmäinen puoliaika meni maalittomana. Reilun tunnin kohdalla Barcelonan keskikenttäpelaaja Rafinha vei vieraat johtoon. Atletico nousi kuitenkin Diego Godinin puskumaalilla tasoihin, mutta se jäi laihaksi lohduksi.

Voiton myötä Barcelona nousi La Ligan kärkeen ohi Real Madridin, joka hävisi viime ottelunsa Valencialle. Mestaruustaistelu tiivistyi Barcan voitettua Atleticon.