Manchester Unitedissa yli 200 ottelua Valioliigassa tahkonnut Paul Ince kirjoittaa viimeisessä kolumnissaan, että Wayne Rooneyn olisi aika jättää United taakseen.

Rooney on tällä kaudella jäänyt vähemmälle peliajalle ja huhut ovat vieneet ManU-kapteenia jo Kiinaan. Incen mukaan Rooneylla on vielä annettavaa jalkapallossa, mutta hänen ei pitäisi istua Unitedin vaihtopenkillä.

– Jos olisin hänen ikäisenä samassa tilanteessa, en missään nimessä jäisi Manchester Unitediin. Rooney on 31-vuotias ja hänellä on vielä paljon annettavaa.

– Hän haluaa pelata jalkapalloa ja hän haluaa pelata jokaisessa pelissä. Hänen aikansa Man Unitedissa on ohi, jos he eivät voi tarjota hänelle enempää. Hän on liian hyvä ollakseen paikkaaja ja hänen on aika siirtyä eteenpäin Manchester Unitedista, Ince kirjoitti Paddy Powerille.

Ince kuitenkin korosti sitä, että Rooney on edelleen huippupelaaja, eikä hänen ole vielä missään nimessä aika lopettaa.

– Ihmisten ei pitäisi edes vihjailla sellaista, että Wayne Rooney olisi uransa lopussa. On epäkunnioittavaa edes vihjailla sellaista. Hän on maailmanluokkaa ja hän on todistanut sen useita kertoja maailman huipulla.

– On ollut puhetta siirtymisestä Kiinaan tai MLS-sarjaan, mutta hänellä on vielä paljon annettavaa Englantilaisen jalkapallon huipulla, Ince kirjoitti.

Lähde: Goal