Pasi Rautiainen Valioliigan kärjestä: ”Conte onnistunut heti!” – Viasat tarjolla viikonloppuna vapaasti

© Kuva: Getty Images

Lauantain ensimmäinen Valioliiga-ottelu on yksi kauden odotetuimmista. Vakaasti kohti Valioliiga-mestaruutta kulkeva Chelsea kohtaa yhden lähimmistä uhkaajistaan, Arsenalin. Lontoon derbyn lopputuloksella saattaa olla suuri merkitys loppusijoituksien kannalta.

– Alkukaudesta puhuttiin paljon huippuvalmentajien rantautumisesta Valioliigaan. Chelsean Antonio Conte on onnistunut heti ensimmäisellä kaudellaan jättämään muut taakseen – ainakin toistaiseksi. On äärimmäisen mielenkiintoista nähdä, onnistuuko Arsene Wenger 20 vuoden Valioliiga-kokemuksella pysäyttämään ”tulokas”-Conten ja Chelsean, Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen pohtii SuomiFutis-sivustolle.

Sunnuntaina mitataan hallitsevan mestarin, viime kaudella säväyttäneen Leicesterin nykykunto Zlatanin ja Paul Pogban johtamaa Manchester Unitedia vastaan. Voiko viime kauden mestari todella pudota sarjasta seuraavalla kaudella? Tuota kyseenalaista kunniaa Leicester ei taatusti halua, mutta tahdin on parannuttava, tai lähtö on lähellä.

Viasat Urheilu -kanavalla nähdään tulevana viikonloppuna tuplamäärä jalkapallostudioita. Lauantaina 4.2. otteluina ovat Chelsea-Arsenal ja Hull – Liverpool. Sunnuntaina 5.2. studio rakennetaan ottelun Leicester-Manchester United ympärille.

Perinteistä lauantain studiota isännöi Ville Klinga. Asiantuntijana ovat Pasi Rautiainen ja Liverpool-legenda Sami Hyypiä. Sunnuntaina studioisännän penkin valtaa Tuomas Tahvanainen. Rautiaisen kanssa asiantuntijana nähdään Mika Väyrynen.

Viikonlopun Valioliigastudiot ovat poikkeuksellisesti nähtävillä Viasat Urheilu -kanavalla, joka avataan ilmaiseksi kaikille pe klo 18 – ma klo 8 väliselle ajalle. Kanava on katsottavissa sekä antenni, kaapeli kuin IPTV -verkoissa. Lisätietoja www.viasat.fi/superviikonloppu.

Viikonlopun Valioliigakohokohdat Viasat Urheilu -kanavalla:

La 4.2.
14.00 Valioliiga: studio
14.30 Valioliiga: Chelsea-Arsenal
17.00 Valioliiga: Hull-Liverpool
19.00 Valioliiga: studio

Su 5.2.
17.30 Valioliiga: studio
18.00 Valioliiga: Leicester-Man United


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.