PS Kemille kaksi kovaa vahvistusta – molemmilla kokemusta MLS-sarjasta

© Kuva: Juha Tamminen
Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

PS Kemi vahvistaa rivejään kahdella meritoituneella pelaajalla. Laitapuolustaja Abdoulie Mansally siirtyy Kemiin 1+1-mittaisella sopimuksella ja toppari Aubrey David kahden vuoden sopimuksella.

28-vuotias Mansally on vasen laitapuolustaja, joka kykenee pelaamaan myös ylempänä laidalla. Kokenut gambialainen on tahkonnut Pohjois-Amerikan MLS-sarjaa noin 150 ottelun verran sekä edustanut Gambian maajoukkuetta.

– On ilo olla täällä oppimassa ja myös tuomassa kokemusta joukkueeseen. Pelaan ensimmäistä kertaa ammattilaisjalkapalloa USA:n ulkopuolella. Odotan positiivisena villiä ja ilontäyteistä kautta, Mansally sanoi seuran nettisivuilla.

Lähtöjään Guyanasta mutta nykyään Trinidad ja Tobagon maajoukkuetta edustava Aubrey David on raamikas 191-senttinen toppari, joka on pelannut kaikkia puolustuksen pelipaikkoja.

26-vuotias vasenjalkainen David edustanut aiemmin FF Jaroa Veikkausliigassa kaudella 2014. Sen jälkeen hän on pelannut Kazakstanin ja Costa Rican pääsarjoissa sekä hieman myös MLS-liigaa FC Dallasin paidassa.

– Mukava olla takaisin Suomessa, kaudesta 2014 Jarossa jäi hyvä maku. Kiva olla täällä, David totesi.

PS Kemin puheenjohtaja Antti Pasanen oli luonnollisesti mielissään uusista vahvistuksista.

– Olemme erittäin tyytyväisiä uusimpiin vahvistuksiin, joilla on paljon kokemusta maailman kentiltä. Meidän kovasti uusiutunut nuori joukkue tarvitsee juuri tällaisia kokeneita huippupelureita näyttämään esimerkkiä jokapäiväisessä tekemisessä,  Pasanen kommentoi.

Lähde: PS Kemi


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Pool ja Gunners maanantain huippumatsissa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!