Real Madridin varottava tätä Napolin kolmikkoa

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Real Madrid kohtaa tänä iltana italialaisen Napolin Mestarien liigassa. Espanjalaiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkeina, kuten yleensä aina. Napoli ei kuitenkaan ole ennakkoon täysin lyöty.

Madridin on kiinnitettävä erityistä huomiota Napolin hyökkäyspelin ylimpään kolmikkoon. Etenkin belgialaiseen Dries Mertensiin. Mies on iskenyt edellisiin kahdeksaan Seria A -otteluun 13 maalia.

Normaalisti laiturina pelaava Mertens siirtyi kärkimieheksi, kun täksi kaudeksi Napoliin hankittu Arkadiusz Milik sai polvivamman viime vuoden lokakuussa. Loistavasti kauden aloittanutta puolalaista ei uskottu kenenkään korvaavan, mutta silloin Mertens astui esiin. Hän on Serie A:n maalipörssin neljäntenä 16 maalillaan.

Napolin koko kärkikolmikko Jose Callejon, Lorenzo Insigne ja Dries Mertens ovat todella löytäneet toisensa.

Alisuorittamisesta tunnettu Insigne pelaa tällä hetkellä parasta vaihettaan Napolissa valmentaja Maurizio Sarrin mukaan. Callejon taas on järjestellyt eniten maaleja (9) kaikista Euroopan viiden isoimman liigan pelaajista. Yhtä monta maalisyöttöä ovat antaneet Real Madridin Toni Kroos, Manchester Cityn Kevin de Bruyne ja Nizzan Jean Seri.

Lähde: Goal.com

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!