Sami Hyypiä Viasatille: ”Manen kautta Liverpoolin asiat voivat loksahtaa”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin topparilegenda Sami Hyypiä odottaa Liverpoolin kurssin kääntyvän tänään lauantaina. Hyypiällä on myös mielessään nimi, joka voi palauttaa Liverpoolin voittojen tielle.

– Ehkä [Sadio] Mane tosiaan on se palanen, jonka kautta asiat voivat loksahtaa taas kohdalleen, Hyypiä arvioi Afrikan mestaruuskilpailujen vuoksi poissa ollutta taituria Viasatsport.fi:n haastattelussa.

– Hän pystyy omilla yksilösuorituksillaan tekemään tilanteita muille. Manen matka Afrikan mestaruuskilpailuihin näkyi selvästi Liverpoolin pelaamisessa.

Liverpool matkustaa lauantaina Hullin vieraaksi. Viasatin näyttämässä ottelussa käsikirjoitus on suomalaisen mukaan selvä.

– Hull puolusti ManU:lta pisteen ja metodi on varmasti sama myös Liverpoolia vastaan: puolustusmuuri. Busseja vastaan Liverpoolilla on ollut ongelmia koko kauden ajan, Hyypiä sanoo.

Viikonlopun Valioliigastudiot ovat poikkeuksellisesti nähtävillä Viasat Urheilu -kanavalla, joka avataan ilmaiseksi kaikille pe klo 18 – ma klo 8 väliselle ajalle. Kanava on katsottavissa sekä antenni-, kaapeli- että IPTV -verkoissa. Lisätietoja: www.viasat.fi/superviikonloppu. Hull-Liverpool lauantaina klo 17.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.