Southamptonin elintärkeä hollantilaispuolustaja Virgil van Dijk on sivussa kentiltä vielä pitkään.

Tähtipelaaja loukkaantui Leicesteriä vastaan reilu viikko sitten. Hänen oletettiin ensin olevan sivussa joitakin viikkoja, mutta nyt totuus alkaa paljastua. Van Dijk tulee missaamaan Liigacupin finaalin Manchester Unitedia vastaan, ja jopa koko loppukausi on vaarassa.

– Hän on poissa peleistä vielä pitkään, jopa 2-3 kuukautta, kertoi manageri Claude Puel Goalin mukaan lehdistötilaisuudessa.

– Vamma on yllättävän paha ja se on meille valtava takaisku. Uskon silti, että löydämme ratkaisun hänen korvaamiseensa. Ryan Bertrand voi pelata keskuspuolustuksessa. Ja pitää muistaa, ettei van Dijk ollut mukana Liverpoolia vastaan välierässä ja silti saimme loistavan tuloksen, Puel sanoo.

– Meillä on myös nuoria pelaajia, joita voimme hyödyntää.

Van Dijkin oletettiin siirtyvän tammikuussa muualle ja Puelkin myönsi, että hänen pitämisensä joukkueessa ei ole helppoa. Hollantilainen kuitenkin jäi seuraan.

– En mieti missään nimessä, että hän olisi pelannut viimeisen ottelunsa meillä. Kaikki sellainen on pelkkää spekulaatiota. Faktaa on vain se, että hän on nyt ulkona ja meidän on keksittävä uusia ratkaisuja, Puel sanoi.