Southampton etsii itselleen uutta puolustajaa, sillä joukkueen pitkäaikainen kapteeni Jose Fonte lähti tammikuussa West Hamiin ja toinen luottotoppari Virgil van Dijk on sivussa loukkaantumisen takia.

Joukkue vahvisti siirtoikkunan aikana hyökkäyspäätään Manolo Gabbiadinilla, mutta puolustukseen ei uusia nimiä tullut. Telegraphin mukaan Southampton on kuitenkin hyvin lähellä sopimusta urugualaisen Martin Caceresin kanssa.

Caseres jäi viime kauden jälkeen Juventuksesta vapaaksi agentiksi eikä ole pelannut tällä kaudella vielä otteluakaan. 29-vuotias urugualainen on kuitenkin osoittanut aiemmin olevansa kykeneväinen pelaaja, sillä hänellä on tilillään useita mestaruuksia Barcelonan ja Juventuksen ajoiltaan. Hänellä on myös lähes 70 ottelua maajoukkuepaidassa.

Southampton toivoo sopimuksen syntyvän pian, sillä joukkueella on tärkeitä pelejä tiedossa tulevina viikkoina. Ensi viikonloppuna Southampton kohtaa Sunderlandin Valioliigassa ja pari viikkoa myöhemmin Manchester Unitedin liigacupin finaalissa.