Fernando Torres on päässyt pois sairaalasta torstai-iltana saamansa hurjan kolhun jäljiltä.

Torres sai La Coruñan ja Atletico Madridin välisessä ottelussa kovan osuman takaraivoonsa pallontavoittelutilanteessa Alejandro Bergantinolta, minkä seurauksena Atletico-hyökkääjä menetti tajunsa ja putosi kentän pintaan hallitsemattoman näköisesti (videolinkki).

Ensimmäisenä paikalle ryntäsi Atleticon ja La Coruñan pelaajia, jotka varmistivat, ettei tajuton pelaaja nielaise kieltään. Lääkintähenkilökunta hoiti Torresia ensin kentän pinnassa, ja tovin kuluttua hänet kannettiin yhä tajuttomana kentän laidalla odottaneeseen ambulanssiin.

Aivokuvat osoittivat, että Torresille ei jää päähän kohdistuneesta osumasta pysyviä vaurioita, ja pelaaja itse twiittasi jo aamulla tilanteen olleen ”pelkkä naarmu”, samalla kun hän kiitti faneja huolesta ja kannustavista viesteistä.

– Hyviä uutisia! Fernando Torres voi hyvin ja on päässyt pois sairaalasta, Atletico Madrid tiedotti puolen päivän aikaan Twitterissä.