Allsvenskanin joukkueelle kovan luokan vahvistus – yli 200 ottelua Valioliigassa

© Kuva: Getty Images

Pitkäaikainen West Bromwich Albionin puolustaja Jonas Olsson jatkaa uraansa kotimaansa Ruotsin Djurgårdens IF:n riveissä.

34-vuotias Olsson liittyi West Bromiin vuonna 2008 ja edusti joukkuetta 261 kertaa. Valioliigassa hänelle kertyi 201 pelissä kahdeksan maalia ja kahdeksan maalisyöttöä.

Luottopakin ja West Bromwichin välinen sopimus olisi päättynyt ensi kesänä, mutta osapuolet päättivät purkaa diilin etuajassa, jotta Olsson pääsisi siirtymään Ruotsiin ennen Allsvenskanin kauden alkua.

– Albion on ja tulee aina olemaan iso osa elämääni. Tämä kaikki tapahtui niin nopeasti, etten ole ehtinyt hyvästelläkään ketään kunnolla. Tulen korjaamaan sen heti, kun pystyn. Olen erittäin kiitollinen West Bromille, että tämä siirto sujui näin mutkattomasti, sanoi puolustaja englantilaisseuran tiedotteessa.

Olsson aloitti ammattilaisuransa Ruotsissa Landskrona BoIS:ssa, minkä jälkeen hän siirtyi Hollantiin NEC Nijmegenin riveihin, josta matka jatkui lopulta Valioliigaan. Ruotsin maajoukkueessa hän on esiintynyt 25 kertaa.

Lähde: BBC

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!